Aanpak

Maak je je zorgen over je gezondheid? 
Ben je op zoek naar deskundig advies voor specifieke problemen?
Wil je graag nieuwe gezondheidskeuzes maken?

We bespreken je zorgen en ik stel keuzes voor om je te helpen naar je lichaam te luisteren en de juiste weg te kiezen.


Met een nieuw gezondheidsplan:

  • zal je je gerustgesteld voelen omdat je weet hoe je positieve resultaten kunt behalen voor je gezondheid
  • ontvang je een gedetailleerd verslag dat speciaal voor jou behandelingen, kruiden, supplementen en leefstijlveranderingen aanbeveelt, met een duidelijke en realistische tijdlijn
  • voel je je energieker door de creatieve energie die je eigen genezende kracht aanstuurt.


Hoe werkt het?

Samen bespreken we je zorgen rond je gezondheid,  je huidige levenssituatie en je hoop en wensen voor jezelf. We bekijken dit vanuit het perspectief van de Chinese geneeskunde.

Vervolgens ontvang je een schriftelijk verslag met een gedetailleerde analyse van je situatie, uitgebreide behandelingsaanbevelingen en een evaluatie van de opties die voor je openstaan.


Uitgebreide bespreking

We nemen samen je huidige gezondheidstoestand onder de loep. Daarbij kijken we naar alles wat andere zorgverleners je hebben bijgebracht. Vervolgens gaan we na wat je leven nu vraagt. We analyseren je situatie energetisch en praktisch met behulp van zowel Chinese als Westerse medische diagnosepraktijken.

Jij zegt wat je graag zou veranderen, en ik beveel behandelingen, middelen en levensstijlkeuzes aan om je te helpen met die veranderingen. Ik bezorg je ook een verslag dat je telkens opnieuw kunt raadplegen.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x