Getuigenissen

Getuigenissen

Dave - Tervuren

k heb wat vertaalwerk voor Annabelle gedaan en ik vond het goed wat ze deed, dus ik dacht dat ik een acupunctuursessie zou proberen. Ik had geen specifieke gezondheidsproblemen, maar ik ben altijd bereid om nieuwe dingen te proberen. Ik heb echt genoten van het uur. Annabelle is geweldig om mee te praten en luistert graag naar je ideeën en opmerkingen. In de tweede helft van de sessie gaf ze me een acupunctuurbehandeling gebaseerd op mijn constitutie van lichaam/karaktertype en het seizoen. Ze weet zeker wat ze doet.

Het voelde geweldig en ik had de beste nachtrust sinds lange tijd. Ik ben van plan om elke paar maanden terug te komen voor "algemeen onderhoud". Als het nodig is voor auto's, dan is het vast ook goed voor mensen! :)


Renata Martinez - Tervuren

Ik heb Annabelle gevonden toen ik hulp zocht bij mijn slaapproblemen, voor het eerst in mijn leven had ik problemen met slapeloosheid en het werd een constant iets, af en toe werd ik wakker, waardoor mijn dagen erg moeilijk te verwerken waren.

Ik behandel dit probleem nu al een paar maanden met Annabelle en ik moet zeggen dat ik sinds de eerste sessie een enorm verschil kon voelen in de slaapkwaliteit, en niet enkel en alleen dit, ook mijn geest is rustiger, mijn stemming is veranderd, de spijsvertering is geweldig.

 Met haar kennis van de kruidengeneeskunde beveelt ze de perfecte mix van kruiden aan om het individuele probleem te behandelen volgens haar zorgvuldig luisteren en aandacht voor details. Ik heb diepe en rustgevende nachten en alle andere voordelen die daarbij horen. Ik heb en ik zal Annabelle zeker blijven aanbevelen voor wie probeert om wat genezing, preventie of zelfs maar een goed gevoel te vinden!


Dina - Leefdaal

De acupunctuurbehandeling heeft mijn slaapproblemen echt opgelost!

Ik heb Annabelle geraadpleegd voor aanhoudende inslaap- en doorslaapproblemen. Ik werd heel hartelijk ontvangen en al na de eerste sessie merkte ik een verbetering. Na een zestal sessies is mijn slaap sterk verbeterd: ik slaap gemakkelijker in en val ook vlotter weer in slaap als ik ’s nachts even wakker word. Ik slaap ook vaker een hele nacht door, wat zalig is. Ook de sessies zelf zijn aangenaam: gedempt licht, zachte en rustgevende muziek. Ik ontspan helemaal tijdens de sessies.

Fabienne - Waterloo

Lieve Annabelle, ik ben je erg dankbaar dat je je over mij hebt ontfermd. Toen ik gordelroos had opgelopen, die een gezichtsverlamming had veroorzaakt waarbij het gehoorcircuit was aangetast, werd ik gevolgd door een team van artsen in het ziekenhuis maar had ik besloten om een acupuncturist in te schakelen om mijn behandeling aan te vullen. Ik ben bij jou terechtgekomen en je behandeling in een paar sessies heeft me enorm geholpen! Mijn verlamming is bijna niet meer te zien en de artsen zijn blij met de resultaten! Ik ben zo dankbaar voor je steun in deze moeilijke tijd! Je vriendelijkheid en zachtheid hebben me over de streep getrokken! Dank je uit de grond van mijn hart! Ik zal opnieuw een beroep doen op je diensten als dat nodig is!

C.V. - Kampenhout

Ik kwam toevallig bij Annabelle terecht, ook wordt gezegd dat toeval niet bestaat. Ik was op zoek naar een acupuncturist in de buurt. Toen ik bij Annabelle aanklopte, had ik een peesontsteking in mijn schouder. Het was pijnlijk en ik kon bepaalde bewegingen amper uitvoeren.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Annabelle. Ze is charmant, kan goed luisteren, is empathisch, vriendelijk, geeft goede raad en is zeer professioneel. Naarmate de raadplegingen vorderden, nam mijn pijn af. Nu zit ik in een 'onderhoudsperiode'.

Ik heb geen seconde geaarzeld om haar aan te bevelen bij een vriendin. Zij is, net als ik, heel tevreden over haar zorgen. Eigenlijk heeft Annabelle voor alles een oplossing!


W - Tervuren

In een sereen kader de meest persoonlijke ontvangst en behandeling die ik tot nu toe mocht
ondergaan, de resultaten zijn vrij onmiddellijk te ervaren en zelfs nadien voel je de
betrokkenheid van Annabelle, een super woman!

Angela - Charleroi

Zoals vaak had ik tijdens een bepaalde winter weer een totaal gebrek aan energie. Na het zien van een documentaire over de positieve effecten van acupunctuur heb ik wat opzoekingen gedaan en na het raadplegen van de site van Annabelle heb ik instinctief voor haar gekozen. Na de eerste sessie voelde ik een grote energieboost, maar de volgende sessies hadden niet hetzelfde effect. Annabelle legde uit waarom. Ook al was ik aan het genezen, het herstel verliep langzaam.

Door met Annabelle te praten, besefte ik dat het probleem al sinds mijn kindertijd aanwezig was en dat het met de jaren niet beter was geworden. Ik kreeg ook advies over voeding, kruidengeneeskunde en informatie over het gebruik van moxa. Ik kreeg geleidelijk aan meer energie.

In de zomer ging ik naar het buitenland en ook daar vond ik een zeer bekwame acupuncturist die dezelfde diagnose stelde en de behandeling voortzette. Ik ben nu in topvorm en ik blijf op mijn voeding letten om mijn gezondheidskapitaal en dus mijn immuunsysteem te beschermen.

Voor vrouwen zijn er nog andere aspecten belangrijk: nu ik weer meer energie heb, ben ik mijn overtollige gewicht kwijt en is ook de cellulitis verdwenen. Als we gezond zijn, functioneert het lichaam goed en kan het elimineren wat niet functioneel is! Ik ben erg dankbaar voor de bekwaamheid, vriendelijkheid en beschikbaarheid van Annabelle. Ik wens haar het beste in haar professionele en persoonlijke leven.


Philippe - Waterloo

Na een aanbeveling van mijn arts om mij te helpen met mijn rouwproces na het verlies van een dierbare, kwam ik bij Annabelle terecht. Ik had voortdurend rugpijn. Ik zocht naar hulpmiddelen om mijn lichaam te helpen met aanvaarden en het toe te staan me te helpen met mijn emoties.

Ik wist absoluut niets over de voordelen van acupunctuur en ik was verbluft. Vanaf de allereerste sessie voelde ik het positieve effect van deze aanpak. Naarmate de sessies verder gingen, werkte ik aan andere emoties. Sindsdien vertel ik erover aan de mensen in mijn omgeving omdat ik deze techniek echt interessant vind voor iedereen die ook met dit soort problemen te kampen heeft.


Nayila - Brussel

De eerste keer dat ik Annabelle ontmoette, voelde ik vertrouwen in haar aanpak en uitleg over het toepassen van acupunctuur. Ik ga om verschillende redenen bij haar langs: prikkelbare darm, nekpijn, spanning, problemen met mijn bloedsuikerspiegel... Ik sport dagelijks en dankzij de sessies en de adviezen die ik kreeg, vond ik de punch terug om mijn activiteiten voort te zetten.

Ik ben haar dankbaar voor haar luisterend oor, haar geduld en haar bekwaamheid!


Alejandra - Tervuren

Annabelle is een buitengewone acupuncturiste en een hartelijke, vriendelijke en zorgzame persoon. Ik raadpleegde haar wegens zeer intense migraine, die niet beter werd, zelfs niet met de sterkste voorgeschreven medicijnen. Ik voelde me ook uitgeput en zeer gestrest door verschillende situaties die mijn slaap en algemene welzijn beïnvloedden. Ik had zeer goede resultaten vanaf de eerste sessie. Ik zie haar al 3 maanden regelmatig en ik voel me veel beter. Mijn hoofdpijn is weg en ik kan weer ontspannen, heb minder last van zware gevoelens en voel me goed uitgeslapen. Mijn man komt sinds kort ook bij haar en is ook erg blij met de resultaten. Ik raad haar absoluut aan!

Cathy - Wezembeek-Oppem

Via Facebook vond ik Annabelle, acupuncturist, Acubelle, om te stoppen met roken. Het eerste contact verliep eerlijk gezegd fantastisch, want ze kan heel goed luisteren. Ze neemt de tijd om te luisteren, te praten en uitleg te geven. Je moet natuurlijk zelf gemotiveerd zijn, maar zij moedigt sterk aan.

De sessies vinden plaats in een Zen-sfeer, uiteraard met alle gebruikelijke voorzorgsmaatregelen. Ze heeft aandacht voor je welzijn en legt alle stappen, de verschillende toepassingspunten uit. Ik kan alleen maar bravo zeggen en haar vooral aanbevelen voor al je problemen, want ze heeft voor alles een oplossing. Bovendien kan je haar contacteren bij vragen, zorgen of twijfels. Aarzel niet en zorg voor jezelf, want het is een zachte methode.

Caroline - Brussel

Ik kwam bij Annabelle aan met gevoelens van wanhoop, verdriet en pijn vanwege de scheiding van mijn familie die al een tijdje op me woog maar ineens de hele dag in oncontroleerbare tranen begon op te borrelen. Ik sliep ook niet goed. Ik had vaak nachtmerries of werd wakker tussen 3 en 5 uur 's morgens, wat volgens wat mij vroeger was verteld met de longen te maken had.

Ik stapte de praktijk van Annabelle binnen met het idee dat ik het over mijn longen en het gevoel van zwaarte in mijn borst zou hebben, maar in plaats daarvan barstte ik in tranen uit terwijl ik haar mijn verhaal vertelde. Ze was zo vriendelijk en begripvol. Uiteindelijk ging ik op de acupunctuurtafel liggen en huilde ik nog altijd. Annabelle bracht de naalden op de juiste plaats aan en liet me ontspannen. Na 10 minuten stopte ik met huilen en voelde ik me in een staat van ontspanning komen. Ik voelde de zware, diepe emoties letterlijk wegvloeien en ik voelde me weer optimistischer. Na de sessie ging ik met vrienden lunchen. Ik was bang dat ik er verward uit zou zien (wat zeker het geval was toen ik de praktijk van Annabelle binnenstapte), en ze zeiden allemaal dat ik er zo ontspannen en sereen uitzag.

Na enkele weken zijn de huilbuien gestopt en word ik niet langer wakker tussen 3 en 5 uur 's ochtends. Ik ben nog steeds verdrietig en mis mijn familie, maar ik heb veerkracht en positieve energie teruggewonnen in de situatie.

Het was zo'n grote verandering dat het een wonder leek. Annabelle was die dag zeker als een engel. Ze was zo zorgzaam en empathisch. Ze geeft ook advies over levensstijl. Ze moedigt positief aan en is zeer goed op de hoogte van kruidenremedies, wat ook belangrijk is bij de behandeling van het lichaam. Ik beveel haar ten zeerste aan en ben haar zeer dankbaar.


Samthann - Brussel

Ik ben bij Annabelle terecht gekomen omdat ik rug- en nekklachten had die migraine veroorzaakten. Ik was zo gespannen dat mijn osteopaat niet kon ingrijpen. Omdat ik in China heb gewoond en de voordelen van de traditionele geneeskunde kende, wist ik dat een acupuncturist me kon helpen. Ik voelde onmiddellijk effect van de behandeling: ik had terug energie, mijn spieren ontspanden, ik sliep beter en ik had het niet langer koud. Annabelle luistert en deelt echt tijdens haar sessies. Ze neemt haar tijd en houdt rekening met meerdere factoren, wat volgens mij essentieel is voor de behandeling!

G.J. - Tervuren

Ik ben bij Annabelle beland na meerdere miskramen en enkele gerelateerde gezondheidsproblemen (stress, spijsverteringsproblemen). Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen of acupunctuur me zal helpen om een zwangerschap te voldragen, heeft de behandeling me enorm geholpen om te herstellen van mijn laatste miskraam. In de eerste plaats helpt het me om de eerste weken rustiger te blijven, daarna om fysiek te herstellen tot ik weer een regelmatige cyclus heb. Bovendien heeft de combinatie van acupunctuur en kruiden mij echt geholpen om mijn spijsverteringsproblemen onder controle te houden. Annabelle is zeer vriendelijk, meelevend en professioneel. Ze neemt echt de tijd om te luisteren en ziet alles door een holistische lens. En wat ze doet, werkt echt!

SB - Borgerhout

Met passie, zorg en toewijding. Zo kan ik Annabelle het beste omschrijven. Meer dan een jaar geleden kwam zij op mijn pad en daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor.

Ik had mezelf fysiek en mentaal te ver gedreven en emotioneel enkele zware klappen gekregen. Waaronder het verlies van mijn mama. Annabelle luisterde, om dan samen aan de slag te gaan met acupunctuur, moxa, advies rond voeding en kruiden. Telkens aangepast aan de noden van het moment, want een lichaam voelt elke dag anders. Het is in transitie. Zo leerde ik ook beter luisteren naar mijn lichaam en signalen op te vangen, mede door Annabelle. Traag maar gestaag kwam ik weer overeind en mijn lichaam losser waardoor alles beter kon doorstromen. Ook emoties die vast zaten. Tussendoor ervaar ik wel eens een terugval, maar ik herken de signalen nu sneller en gelukkig is er Annabelle als warm deken om je op te vangen. Haar behandelingen zijn steeds met zoveel zorg en toewijding. Het zijn me-time momenten geworden waar ik telkens naar uitkijk.


Christine - Tervuren

Ik was een persoon met chronische migrainegedurende langere tijd en had reeds verschillende alternatieve methoden geprobeerd om dit te verbeteren (ik wou nl. geen pijnstillers nemen of andere specifieke medicatie voor migraine). Er was niets wat echt hielp maar ik heb uiteindelijk het geluk gehad acupunctuur te laten doen bij Annabelle. De eerste sesie stelt zij vooral vragen over wanneer en hoe de migraine zich voordoet, je eetgewoonten en andere levensgewoonten (roken, alcohol enz.) en daarna past zij de acupunctuur toe. Ik heb nu een 3-tal sessies achter de rug sinds eind vorig jaar en ik moet zeggen dat mijn migraine zo goed als volledig verdwenen is. Na de eerste sesie kan het eerst wat verergen om daarna echt structureel te verbeteren en zo goed als volledig te verdwijnen. Ik zou iedereen die chronische aandoeningen heeft dan ook aanraden acupunctuur bij Annabelle te proberen want je hebt niets te verliezen en het zal je energie terug in balans brengen (zoals Annabelle zegt "where there is flow there is no pain, and where there is pain there is no flow"). Wat wel belangrijk is, is het feit dat je naast de acupunctuur ook aan je algemene levensstijl moet werken. Migraine bv. is vooral gerelateerd aan de lever en dus is het belangrijk naast de sesies ook gezond en niet te vet te eten, niet te roken, weinig of geen alcohol te nemen, regelmatig slaapritme te respecteren want het lichaam is uiteindelijk éénn geheel. Indien je de acupunctuur associeert met een gezonde levensstijl kan ik je garanderen dat je binnen een aantal sesies al een enorme verbetering ziet. Ik heb nu quasi geen last meer van migraine en indien ik dit een aantal jaren geleden reeds had geprobeerd, had ik veel verloren dag kunnen vermijden...ik kan alleen maar goede zaken meegeven aan iedereen die het wil proberen want Annabelle is naast een uitstekende professioneel ook een zeer aangenaam iemand als mens.


Christine - Tervuren


AY - Sterrebeek

Ik zie Annabelle regelmatig en heb bij elke sessie altijd goede resultaten. Ik kom ontspannen en goed uitgerust uit de sessie. Tijdens de laatste sessie had ik een miskraam gehad. Ik had een curettage nodig omdat de situatie niet vorderde. Na een week heb ik beslist om acupunctuur te proberen als laatste redmiddel en een paar uur na de acupunctuur is de situatie beginnen vooruit te gaan.

Ik heb een paar uur voor de geplande operatie een miskraam gehad. Dankzij acupunctuur en Annabelle heb ik een algemene verdoving en een operatie vermeden. Ze is zachtaardig, meelevend en efficiënt. Net wat ik nodig had in deze moeilijke tijd. Ik raad haar absoluut aan!


L& D - Overijse

Sinds vele jaren heb ik zeer regelmatig last van maag en darmproblemen en alle ongemakken die daarbij gepaard gaan. Na heel wat omzwervingen bij dokters en specialisten ben ik bij Annabelle terecht gekomen. Gelukkig!

In eerste instantie heeft Annabelle heel goed geluisterd naar mij om zo te ‘ontdekken’ wat mijn klacht juist inhield. Ze is op een heel open manier aan mij beginnen ‘te werken’. Acupunctuur, kruiden, voedingsadvies en veel praten, advies geven, tips geven. Samen met Annabelle heb ik mijn klachten onder controle kunnen krijgen. In periodes van stress waarbij mijn klachten de kop durven op te steken, bel ik naar Annabelle. Het is heel rustgevend dat Annabelle mij en mijn lichaam al kent en onmiddellijk kan beginnen te werken met zeer snel resultaat!

Ik was helemaal overtuigd van de werking van acupunctuur én Annabelle en heb mijn echtgenoot ook naar Annabelle gestuurd om hem te begeleiden bij het stoppen met roken. Helemaal is het roken nog niet ‘overwonnen’ maar ik zie veel meer vooruitgang dan ik ooit eerder merkte tijdens weer een poging om te stoppen met roken! Bedankt Annabelle!

FV - Leefdaal

Ik heb Annabelle geraadpleegd op aanbeveling van een vriend om een probleem van fibromyalgie (onverklaarbare spierpijn in het hele lichaam) te behandelen. De specialist dacht dat acupunctuur een goed idee was om te proberen de elektrische zenuwbanen die de pijn kunnen veroorzaken te desactiveren (ze weten niet echt waar de pijn vandaan komt of hoe ze kan worden behandeld). Ik had lang  geleden een positieve ervaring met acupunctuur toen ik rugklachten had, dus ik vond het een goed idee.

Toen ik voor het eerst bij Annabelle kwam, had ik al meer dan een maand veel pijn. Omdat ik  normaal gesproken een uitstekende fysieke conditie had, werd ik overweldigd door deze nieuwe "handicap" omdat ik nauwelijks kon lopen of iets kon dragen, maar bovenal had ik vreselijke constante pijn in mijn hele lichaam, zelfs in rust. Na drie sessies kon ik een duidelijke verbetering vaststellen. De pijn was minder acuut en bleef beperkt tot bepaalde delen van het lichaam.

Aan het einde van de behandeling (in totaal 9 acupunctuursessies over 2-3 maanden + 2 kinesessies) ben ik voor 90% genezen en ben ik blij dat ik mijn normale leven kan hervatten, inclusief mijn sportactiviteiten. Ik ben Annabelle zeer dankbaar voor haar zorg en medeleven. Ze had veel aandacht voor mijn persoonlijke situatie en paste elke sessie aan de specifieke behoeften van het moment aan, naarmate de situatie evolueerde.

Ik vond de sessies erg ontspannend en voelde dat ik haar bekwame en zorgzame handen kon vertrouwen. Ik ben blij met de goede afloop van deze zeer pijnlijke periode die ik echt beangstigend vond. Ik zou niet aarzelen om preventief voor een paar sessies per jaar terug te gaan naar Annabelle.


LD - Brasschaat

Ik ben in februari voor de eerste keer bij Annabelle terecht gekomen na een lange zoektocht langs zowel reguliere artsen als homeopathische artsen.

Ik had onmiddellijk een heel goed gevoel bij haar, je voelt je meteen op je gemak bij haar.

Ik heb tijdens de eerste sessie in een serieuze notendop mijn leven verteld.

Ik heb hier meer aangehad als tijdens de sessies bij psychologen waar ik ook eerder bij ben geweest.

Ik ben eigenlijk bang voor naalden dus een hele stap voor mij maar Annabelle stelt je zo op je gemak dat je zo ontspannen bent zodat die angst verdwijnt.

Na de acupunctuur en aangepaste medicatie is mijn probleem gigantisch verbeterd.

Ik ben tot juli elke maand geweest en dat was elke keer een zalig gevoel, volledige ontspanning en echte me-time.

Ik kan dit alleen maar aanraden, ik moet er elke keer 70 km voor rijden maar dit is het echt waard.

Vicky - Huldenberg

Mijn relatie met voeding was al een tijdje niet meer in evenwicht: cravings, vele suikers, hoofdpijn, ...

Ik was op zoek naar ondersteuning in mijn relatie met voeding en viavia kwam ik bij Annabelle terecht. Ik had nog geen ervaring met accupunctuur maar was van het principe: wat niet baat niet schaadt.

De eerste sessie stelde ze me heel wat vragen om genoeg achtergrond te hebben en te zien waar we op zouden werken.

Ik vond het heel fijn dat ze begreep welke richting ik uit wou: controle krijgen over mijn relatie met voeding maar me niet slecht voelen wanneer ik eens geniet van een ongezonder alternatief.


Tijdens het plaatsen van de naalden gaf ze steeds uitleg waarom ze dit deed, hierdoor leer je dingen te begrijpen en inzicht te krijgen. Na de 1ste sessie raadde ze me supplementen aan ter ondersteuning.


Ik ga nu al een aantal maanden naar Annabelle en ben zeer tevreden: ik ben me bewuster geworden van voeding en hoe mijn lichaam hierop reageert. En nog een extra pluspunt: het is gewoon een uur puur relaxen!

B.M. - Huldenberg

Sinds 2016 sukkelde ik met darmproblemen, waardoor ik meermaals per jaar op de spoed afdeling van het ziekenhuis ben belandt.

Ik ben bij meerdere specialisten in verschillende ziekenhuizen langs geweest voor onderzoeken maar ze hebben nooit iets concreet gevonden voor wat de oorzaak was van mijn darmproblemen.

Ik ben bij Annabelle beland en door middel van acupunctuur heeft zij mij kunnen genezen

sindsdien is alles veranderd, en ga ik met een andere visie door het leven.

Ik heb ervaren dat acupunctuur een andere type Oosterse geneeskunde is als wat wij hier in Europa gewoon zijn, dat de therapeut veel meer naar zijn patient luistert!

Zowel op gebied van fysieke gezondheid als mentale aspect...ik raad dit zeker aan iedereen aan!P.M. - Wezembeek - Oppem

Acupunctuur had me al veel geholpen in mijn leven, vooral bij het omgaan met de pijn van vroege artrose.  Ik ben bij Annabelle terecht gekomen op advies van mijn kinesitherapeut omdat ik last had van mobiliteitsproblemen, van eczeem en emotionele kwetsbaarheid door persoonlijke problemen.

Ik ben ervan overtuigd dat de acupunctuur bij Annabelle me door deze moeilijke fase heeft geholpen. Niet alleen is de behandeling efficiënt en ontspant ze me volledig, maar ik heb ook de hartelijkheid, het grote inlevingsvermogen en zeer goede luistervaardigheid van Annabelle op prijs gesteld.


Judith - Sterrebeek

Het was toevallig dat ik bij mijn osteopaat een affiche van Annabelle zag. Ik dacht "Als hij ze kent en aanbeveelt kan ze zeker niet slecht zijn!" Dus besloot ik om acupunctuur een kans te geven om mijn slapeloosheid te bestrijden. Een afspraak maken was gemakkelijk en vanaf het eerste moment had ik den indruk dat het goed klikte met ons. Al de eerste behandeling had een enorm effect op mijn lichaam - misschien niet onmiddellijk zo als verwacht, maar toch hevig genoeg om te tonen dat er wel meer niet in balans was, dan ik had verwacht.


Met hulp van een paar sessies acupunctuur en ook Chinese kruiden die Annabelle voor mij bestelde was het snel gedaan met mijn slapeloosheid, mijn knieklachten, de griep, spijsverteringsproblemen en… en… en! Voor mij is acupunctuur intussen echt de sleutel tot meer balans en bovendien altijd een leuke "me-time" in een ontspannende sfeer, dankzij de goede zorg van Annabelle.


A.G. - Tervuren

I came to Annabelle because of the inability to get pregnant. After visits for some time, now I am already expecting my delivery in a few days' time. So it seems Annabelle definitely helped me. She is not only gently doing the procedure itself, but she also always listens attentively, supports you and helps. She makes you feel welcome. I highly recommend her.


Grietje Goris - Tervuren

Januari 1989 werd ik aangereden op het toenmalige Leonard- kruispunt en mijn auto gekatapulteerd naar de andere kant. Vier maanden lang platte rust volgden na een zware hersenschudding en een rugletsel. De hoofd- en rugpijn waren moeizaam te bestrijden en bleven hardnekkig. Tot enkele acupunctuur sessies verbetering en uiteindelijk genezing brachten.

Januari 2020 ben ik opnieuw herstellende na een val thuis waarbij mijn lichaam onderuit gaat en ik met mijn achterhoofd zwaar op het parket terecht kom. Geen breuk, wel een zware hersenschudding en opnieuw vier weken platte rust. Weinig medicatie is effectief om de hoofdpijn te bestrijden. Maar ook de darmen blijken te blokkeren onder de nasleep van de slag.

Na drie acupunctuur-sessies met Annabelle Khalil is alle hoofdpijn- zelfs het hardnekkige diepere- weg en functioneren de darmen opnieuw normaal. De ontstane blokkades door de rauwe slag zijn geheel opgeheven.

Luisteren naar je lichaam is belangrijk. Een therapeute die “actief luistert” vanuit holistisch standpunt en met kennis ter zake naar je lichaam in nood of pijn of bij ziekte is cruciaal voor gezondheid en welbevinden.

Annabelle is als master in de Kinesitherapie prima opgeleid en daarenboven schoolt zij zich constant bij via talrijke nationale en internationale vormingen. Zij luistert en noteert met aandacht, stelt gerichte vragen en handelt via de naalden vanuit begrip en kennis volgens de meridianen en deze van oorsprong Oosterse geneeswijze. Bij haar ben je in veilige en effectieve handen!


SAZ - Wezembeek -Oppem

Ik begon Annabelle te raadplegen voor mijn algemene gezondheid en welzijn en voor nek- en rugpijn. Na enkele maanden van regelmatige behandeling neem ik de twee geneesmiddelen niet meer waarvan ik vroeger dacht dat ze voor het leven waren. Ik ben heel blij dat ik mijn algehele gezondheid op een meer holistische manier kan benaderen. Daarnaast heb ik veel verlichting gevonden voor mijn nek- en rugpijn door middel van acupunctuur, cupping en Gua Sha.

Katrien Parijs - Huldenberg

Ik ben bij Annabelle terecht gekomen toen ik voelde dat ik vooruit wou gaan in het leven, maar door verschillende factoren bleef ik net stilstaan. Ik doe nu enkele maanden accupunctuur, samen met psychotherapie en meditatie. Na enkele sessies heeft Annabelle me zo geïnspireerd dat ik stilaan mijn hele levensvisie veranderd heb. Ik ga vooruit. Annabelle zorgt steeds voor een persoonlijke en rustgevende aanpak. Ik ben enorm op mijn gemak bij haar en heb het gevoel dat ik er een vriendin bij heb. Ze inspireert me om mezelf te zijn.

Chantal Verdeyen - Wezembeek - Oppem

Annabelle Khalil is geen gewone acupuncturist. Haar empathie, haar persoonlijk contact met haar patiënten zijn ongelooflijk! Annabelle heeft me enorm geholpen! Ze is geweldig. Ik raad haar ten zeerste aan!

S. C - Tervuren

“Lente” was voor mij jarenlang een synoniem voor “zware opstoten van hooikoorts”. De reguliere medicatie hielp niet meer en sinds een paar jaar behoorde de cortisoneprik tot mijn klassiek behandelingsschema om de lente op een menswaardige manier door te komen. Tot een vriendin mij aanraadde om eens accupunctuur uit te proberen. Ten einde raad kwam ik bij Annabelle terecht. Ik had niets te verliezen maar eerlijk gezegd geloofde ik er aanvankelijk niet echt in. Vorige lente was echter de eerste keer in mijn leven dat ik geen enkele last van hooikoorts had. De acupunctuur heeft dus gewerkt. Binnenkort start ik opnieuw met deze preventieve aanpak. Annabelle is een dame die weet wat ze doet. Bovendien neemt ze de tijd om je klachten beter te begrijpen. Je voelt je meteen op je gemak en komt hierdoor tijdens een sessie volledig tot rust. Een echte aanrader.

Lieve – Overijse

Ik geloof sterk in de Chinese geneeskunde en in acupunctuur, maar ik geloof nog meer in wie de behandeling biedt! Annabelle is sterk in haar vak en doet dit alles met heel veel liefde en gedrevenheid .
Annabelle is oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal, ze geeft je een goed gevoel, neemt haar tijd en gaat tot op het bot om de juiste behandelingen te geven.
Een warme aanbeveling voor Acubelle van een tevreden klant.

Francine – Holsbeek

Ik kwam in hoofdzaak voor eczeem, darmklachten en vermoeidheid. Ik had hier al een kleine 10 jaar last van en al heel veel geprobeerd met nooit echt goede resultaten. Vooral de combinatie die Annabelle gebruikt – acupunctuur, aangepaste voeding en de Chinese kruiden/zalf – zorgden er volgens mij voor dat ik geleidelijk minder klachten kreeg. Momenteel is het nog niet volledig voorbij, maar het is de eerste keer dat ik het gevoel heb dat het meer en meer onder controle is en waarbij ik denk dat de eczeem uiteindelijk weg zal blijven. Ook andere dingen waarvan ik vroeger dacht dat er niets aan te doen was, zijn beter. Ik ben bijvoorbeeld emotioneel veel stabieler, voel mij rustiger vanbinnen. Annabelle werkt met een enorme passie en is gewoon een super aangename persoon om door behandeld te worden. Volgens mij heeft dit ook een positieve invloed gehad op het verloop van mijn behandeling. Telkens ik bij haar kom is het voor mij een me-time relax momentje.

D.V.E. – Heist

Ken je dat gevoel?
Het gevoel dat je klachten het overnemen?
Dat je je voelt wegzakken in lichamelijke problemen?
Vermoeidheid, spanningshoofdpijn, geen zin in seks, moeilijke nachten, darmklachten,….
Dan ben je bij Annabelle aan het juiste adres!

Dus: Een luisterend oor, een gepaste behandeling op maat en eerlijkheid zijn troef bij Annabelle.
Top-vrouw!!

T.B. – Leuven

Annabelle Khalil, een erkende kinésiste, acupuncturiste en een mooi persoon.
Na heel wat medische behandelingen besloot ik mijn lichaam in zijn geheel te laten bekijken en, indien nodig, te laten behandelen door Annabelle.
Het feit dat zij niet enkel acupuncturiste is van opleiding, maar tevens kinésiste en herboriste, heeft mij naar haar geleid in het kluwen van aanbod.
Door haar enthousiasme en betrokkenheid voelde ik mij meteen thuis bij haar. De totaalaanpak en verworven inzichten hebben ervoor gezorgd dat ik mij al heel snel beter voelde, wat maakt dat ik mij nu via een jaarlijkse check bij Annabelle, preventief kan wapenen tegen allerlei klachten.

Nathalie – Tervuren

In het verleden heb ik reeds meerdere keren kennis gemaakt met therapeuten, gespecialiseerd in Chinese Geneeswijzen, voor acupunctuur sessies. Desondanks ik in deze aanpak / therapie geloof, had ik helaas geen resultaten. Toen kwam Annabelle op mijn pad. Voor het eerst ervoer ik reële blijvende resultaten en voelde ik me ook gehoord en ondersteund. Annabelle haar warme persoonlijkheid, haar luisterend oor en zachte, geduldige aanpak stelden me al gauw gerust. Ook de duidelijke uitleg van hoe en waarom ze tijdens de sessie tewerk gaat vind ik een absolute meerwaarde.

In het verleden lag ik gewoon ergens in een ruimte, met naalden zonder enige uitleg en dat ging ook snel. Ook al werkt Annabelle door, ik heb absoluut niet het gevoel dat het snel moet gaan. Ik kan Annabelle dan ook van harte aanbevelen en dank haar voor de hulp die ze me tot nu toe geboden heeft.

Carine – Leuven

Waarschijnlijk ken je wel de morgen waar je veel te laat merkt dat de elektriciteit stroom is uitgevallen, alles loopt in het honderd, niets werkt nog… maar waar moet je eerst beginnen?
Bij mij was het ook zo na een langdurige antibioticakuur, geen stroom meer, geen energie, bijna in een chronische vermoeidheidstoestand.
Dit kon niet zijn als een happy single heel zelfstandige vrouw met een bruisend leven.
Mijn dokters en in het ziekenhuis wisten ze het ook niet , ze wouden me enkel verder antibiotica, maagremmers en voor de darmen antispasmen en laxeermiddel geven.
Als er nu één ding was wat ik zeker wist: dat het juist door medicatie was dat mijn toestand nog verergerde.

Toen gaf iemand me Annabelle haar gegevens door: acupunctuur? Nog nooit gedaan maar ik had niets te verliezen. Ik vroeg een beetje rond bij kennissen of zij reeds ervaring hadden met acupunctuur; de meesten vertelden me dat het niet lang duurde, ongeveer een kwartiertje.

Al bij de eerste afspraak voelde ik de verlichting: ze begreep wat ik zei en hoe ik me voelde.
Annabelle werkt op een andere manier. Zij biedt een totaal aanpak: wanneer de stroom uitvalt moet je alle zekeringen één per één afgaan. Met acupuntuur, moxa, kruiden preparaten, aangepaste voeding en aanvullende massage. We waren heel intensief begonnen en ja, na 6 maand kan ik wel zeggen dat ze de stroom, de energie in mezelf terug op gang kreeg.

Annabelle, bedankt!!

Freddy – Kessel-Lo

Ik kwam bij Annabelle Khalil terecht na maanden sukkelen met “plantar fasciitis”, oftewel een chronisch pijnlijke linkervoet. Een MRI wees op een verharding van de voetpees. Als actieve 70-jarige was dit een serieuze afknapper. Conventionele behandelingen, waaronder aangepaste inlegzolen en intensieve kinesitherapie, resulteerden spijtig genoeg niet in enige merkbare verbetering.
Tijdens een verblijf in het VK, stelde een familielid-acupuncturist voor om een behandeling met elektro-acupunctuur te proberen. Acupunctuur wordt immers als geldig alternatieve en wetenschappelijk ondersteunde behandeling voor chronische pijn erkend. Voor de eerste keer had zag ik een duidelijk resultaat: de pijn was niet volledig weg, maar de intensiteit duidelijk verminderd. Bij mijn terugkeer werd het dus zoeken naar een kinesist(e)/acupuncturist(e) die deze behandeling verder kon zetten.
Zo ben ik bij Annabelle terecht gekomen.

Haar professionele aanpak zorgde dat de verharding volledig verdwenen is, na drie behandelingen!
De gevoeligheid van de voetpees is nog niet volledig verdwenen, maar het pijn niveau is veel minder,
zodat ik kan blijven sporten.
Met aangepaste oefeningen en inlegzolen zal de pijn hopelijk uiteindelijk volledig verdwijnen.

Nancy – Keerbergen

Annabelle is een super lieve meid die je direct een goed gevoel geeft. Met kennis en liefde voor haar vak  en dat voel je als patiënt onmiddellijk. Ze luistert naar je en tracht voor elk probleem een oplossing te geven.
Voor mij is acupunctuur een geweldig hulpmiddel om rust te vinden en mezelf beter te voelen.

Kyanu – 11 jaar

Ik had bang voor de naaldjes maar Annabelle is zo lief en luistert echt naar mij.

Isabelle

In eerste instantie ben ik bij Annabelle langsgegaan omdat ik hulp zocht voor mijn jarenlange hyperventilatieklachten en gespannen lichaam. Mijn eerste contact met haar was al direct super en we gingen aan de slag. Bij sommige naaldjes viel het mee maar bij anderen was de reactie van mijn lichaam enorm dus wisten we heel snel welke punten belangrijk waren voor de behandeling. Annabelle bemoedigde me telkens met haar warme woorden terwijl ze me behandelde. Heel wat kwaaltjes verdwenen: het nachtzweten, droge ogen, gespannen schouders, de gespannen borststreek, de vermoeidheid die ik elke ochtend had. Daarbij kreeg ik ook interessant voedingsadvies over melk, brood/gluten, koffie, wijn, sterke kruiden en zachte gerechten waarmee ik aan de slag ging en mijn lichaam kon helpen zijn balans terug te vinden. Het meest wonderbaarlijke moment voor mij was toen ik bij Annabelle aankwam en haar vertelde hoe heftig mijn vorige dagen emotioneel waren geweest. Deze keer behandelde Annabelle mijn emotionele punten en alle angst, stress en hoe ik emotioneel totaal in de war was, verdwenen als sneeuw voor de zon en in de plaats kreeg ik een ongelooflijke kracht in mij. Die ommezwaai in enkel 1 behandeling zal ik nooit vergeten!! Ik ging naar huis en kon terug alles aan!

Inmiddels ben ik ook volledig van mijn angstremmers af dankzij haar behandelingen en dankzij de kruiden die Annabelle op maat heeft voorgeschreven.

Peter

Annabelle is gedreven in haar passies en zorgzaam voor haar patiënten. Ze weet wat ze doet.
Ik laat me graag door haar behandelen, ze krijgt mijn volste vertrouwen!

Miriam – Heist o/d Berg

Na jaren vechten met mezelf kwam ik 1 jaar geleden in contact met Annabelle. Ik zag onze afspraak niet echt zitten gezien mijn angst voor naalden maar ik was ten einde raad.
Met haar lieve en enthousiaste maar vooral eerlijke woorden hielp ze me verder en pakten we samen probleem per probleem aan. Ik nam ook al een hele tijd medicatie waarvan ik ondertussen reeds enkele maanden volledig van verlost ben.
Annabelle… ik ben er nog niet helemaal, maar alles ligt binnen handbereik en dat heb ik aan u te danken en niet aan de massa dokters die ik de voorbije jaren ontmoet heb.
Bedankt om me weer te laten ademen! 

Ellen – Mechelen

Ik heb al wat acupunctuur-sessies ondergaan en bij Annabelle voelde ik me voor het eerst echt op mijn gemak. Haar voorbereiding, het uitgebreide gesprek en de uitleg bij het prikken zelf. De eerste behandeling had meteen effect.
De sessies daarna werkten motiverend om mijn pad verder te zetten. Haar totaal concept werkt!

Peter G. – Brussel

Na een sportblessure kwam ik voor het eerst in contact met Annabelle, onze ploegkinesiste. Ze merkte snel dat er een dieperliggende oorzaak was van mijn rugklachten. Ik had twee jaar voordien een bulging discus opgelopen met uitstraling in mijn rechterarm wegens stresvol en zittend beroep. Maar uit haar analyse bleek dat ik te vaak en te intens gedreven werd door adrenaline en door stress. Annabelle stelde mij een behandeling voor met aangepaste voeding, acupunctuur en kruiden. Met een open geest en de combinatie van acupunctuur, gesprekken en aangepaste voeding heb ik toen snel mijn balans terug gevonden en ben ik voortaan veel bewuster bezig met mijn “Westerse” levensstijl.
Annabelle geeft je de vrijheid om zelf de intensiteit van de behandeling en het voedingsadvies in te vullen. Ik denk nog vaak aan onze persoonlijke gesprekken en attitude naar onze Westerse ‘rat race’.
Ik geloof in haar holistische aanpak en kan Annabelle alleen maar aanraden als kinesiste, acupuncturist, psycholoog en goede vriendin!

Wendy – Keerbergen

Annabelle Khalil is een pittige dame met veel passie voor haar vak.

Ze is behulpzaam, zorgzaam, lief en zal je ondersteunen in heel jouw zijn! Er zijn weinig acupuncturisten die zo gepassioneerd en met liefde vanuit het hart de naaldjes in het lichaam aanbrengen.

Annabelle is een kanjer in haar vakgebied!

Sabine – Keerbergen

Sinds 1 jaar werk ik als Voedingscoach samen met Annabelle. Zij getuigt niet alleen van competentie en passie voor haar vak, maar is tevens zeer begaan met de mensen die ze behandelt. Een warme vrouw met het hart op de juiste plaats die tijd neemt voor haar cliënten, hen op hun gemak zet maar vooral naar hen luistert.
Dankbaar dat zij op mijn pad kwam.

 

Sarah – Leuven

Een paar maanden geleden kwam ik bij Annabelle terecht. De klachten die ik had waren gerelateerd aan gluten-intolerantie en mijn spastische darm. Eigenlijk echt wel problemen van deze tijd: foute levensstijl, te veel stress, te hard aan het werken en niet echt ‘in touch’ meer met mezelf. Bijna een burn-out, en heel erg ‘lost’ in vanalles en nog wat. En constipatie als direct meetbaar gevolg.

De klik met Annabelle was er meteen. Ik dacht ‘die gaat daar wat naalden in mij steken en we zien wel wat er dan gebeurt’, maar dat is eigenlijk lang niet alles. Annabelle neemt heel ruim de tijd om met je te praten, de symptomen en de mogelijke oorzaken in kaart te brengen, om daarna bijzonder accuraat te prikken. Voor mij was het een echte eye-opener: na een paar keer al voelde ik de energie terug letterlijk beginnen stromen, en dankzij haar naalden en de bijhorende kruiden (die ik niet eens altijd zo heel erg punctueel inneem) zijn mijn klachten eigenlijk allemaal voorbij.
Meer zelfs: ik ben dichter bij mezelf gekomen door Annabelle, heb veel meer voeling met mijn roots en weet veel beter wat ik wel en wat ik niet wil, wat wel en wat niet werkt voor mij en mijn lichaam.

We zijn nu vier maanden verder. Vier intense maanden waarin er heel veel is veranderd in mijn manier van denken, en dus ook in mijn leven. Annabelle zit daar voor een groot stuk tussen. Een groot en heel erg positief stuk. Nooit had ik kunnen denken dat het ‘prikken voor mijn darmklachten’ zulk groot effect zou hebben. Maar Annabelle is dan ook een specialleke. Wonderwoman met inzicht en naalden. 

Jacques – Auderghem

Ik heb altijd graag gewerkt met Annabelle. Ze luistert aandachtig naar haar patiënten maar kan ook tijdig de beslissingen nemen en keuzes maken die nodig zijn. Voor mij is dat een enorme kwaliteit. Ik beveel Annabelle van harte aan aan eenieder die een acupuncturist nodig heeft.

Rodolphe – Woluwe–Saint–Lambert

Annabelle luistert naar haar patiënten en weet makkelijk hun vertrouwen te winnen. Zo heeft ze bvb. zonder tegenstribbeling mijn 5-jarige dochter weten te behandelen. Zij werd behandeld voor bedplassen et vraagt nu nog regelmatig naar Annabelle omdat het voor haar een aangename ervaring is om door Annabelle behandeld te worden en dat bespoedigt haar genezing.

N.A. – Brussel

Toen ik voor het eerst bij Annabelle toekwam was ik aangenaam verrast zo hartelijk ontvangen te worden met een grote glimlach. Ik was meteen op mijn gemak. Ik was ook verrast door het aantal vragen die ze stelde om mijn klacht zo goed mogelijk te begrijpen. Toen vroeg ze me mijn tong uit te steken opdat ze me zo goed mogelijk zou kunnen uitleggen waar ze zou prikken en waarom. Ze heeft ook mijn pols gevoeld. Ze zorgt ervoor dat je warm genoeg hebt tijdens de behandeling en geeft zelfs een extra dekentje. Dat gaf me een fijn ‘cocooning’ gevoel en de indruk dat ik me helemaal kon en mocht ontspannen. Soms moet Annabelle me zelfs wakker komen maken omdat ik in slaap ben gevallen terwijl de naalden inwerken.
Mijn oorspronkelijke klacht had met acné op de rug te maken en daarvoor heb ik een aantal acupunctuur sessies ondergaan. Maar ik heb ook extra kruiden ingenomen en na een maand heb ik al sterke verbetering ondervonden. Mijn huid was als nieuw.
Dankjewel Annabelle voor je efficiënte behandeling!

Yann – Captain BBRFC Celtic

Annabelle kwam bij onze rugby club als kinesitherapeut en heeft ongeveer 5 jaar voor onze ploeg gezorgd. Ze heeft zich vlot geïntegreerd in de groep en bouwde snel een goede band op met de spelers en de rest van de staf. Ze werd al gauw ‘onze moeder’ genoemd, hetgeen alleen maar positief bedoeld werd.
Ze is een hoogbegaafde, toegewijde en zeer empathische persoon. Ze was constant in dialoog met de spelers om zich ervan te vergewissen dat ze alle nodige zorgen kregen om bijkomende kwetsuren te vermijden of actuele te behandelen. Aangezien ze sociaal zo bekwaam is kende ze snel ieders historiek en wist ze zich zo te positioneren dat elke speler een aangepaste behandeling kon krijgen. Ze nam daarbij ook de voorstellen van de spelers zelf in beraad, omdat ze gelooft dat je je eigen lichaam het beste kent. Annabelle zal altijd zoveel mogelijk opties verkennen om niet te behandelen zonder fundering, hetgeen haar talent als kinesist alleen maar vergroot.
Daarom vinden wij Annabelle erg begaan, flexibel, breeddenkend en makkelijk in de omgang. Maar ze kan ook streng zijn wanneer nodig: als een speler beter op de bank blijft zitten zal ze haar mening door dik en dun verdedigen om die speler zijn gezondheid te beschermen. Vaak bleek ze daarin helemaal gelijk te hebben, hetgeen ons alleen maar meer respect heeft ingeboezemd voor haar inbreng en advies.
Spijtig genoeg volgt Annabelle ons sinds dit seizoen niet langer meer op. We hebben er alle begrip voor dat ze zich nu meer op acupunctuur wenst te focussen en steunen haar daarin volledig.

Misschien is de beste uitdrukking van onze appreciatie en dankbaarheid dan ook om gewoon te zeggen: Annabelle, we missen jou!Ulli – Brussel

Ik speel al 10 jaar rugby en dat vergt veel van mijn lichaam. Vooral mijn nek, spieren, gewrichten en enkels weten ervan. Het is normaal dat ik toch het beste van mezelf wil geven tijdens elke match. Daarom dat het zo geweldig was dat Annabelle me kon begeleiden, zowel voor, tijdens als na een match. Ze is in staat om heel snel een diagnose te stellen van elke kwetsuur en ze efficiënt te behandelen. Bovendien onthoudt ze mijn ganse historiek qua kwetsuren en geeft me altijd goed advies. Ze was de perfecte kinesist voor mij en mijn teamgenoten.

Magali – Tervuren

Annabelle heeft me enorm geholpen met haar deskundigheid en vriendelijkheid. Dankzij de behandeling met acupunctuur en kruiden ben ik na jaren afzien eindelijk van mijn endometriose af. Ze heeft telkens naar de optimale behandeling gezocht voor mijn klachten. Dankzij haar kan ik nu een volledig zorgeloze en serene zwangerschap beleven, zonder enige complicatie. Mijn lichaam werd goed voorbereid op dit nieuwe avontuur. Dit voel me gesteund en gehoord door Annabelle.

Martine – Brussel

Als zelfstandige heb ik een stresserend beroepsleven en ondervond daardoor aardig wat slaapproblemen en andere stress gerelateerde klachten. Ik wou absoluut vermijden afhankelijk te worden van slaap-of kalmeringspillen en kwam bij Annabelle terecht voor meerdere acupunctuur behandelingen. Die hebben me echt deugd gedaan en nu kan ik weer redelijk goed slapen. Ik voel me nu veel rustiger en ontspannen en ga nog af en toe terug voor een behandeling wanneer ik er behoefte aan heb. Acupunctuur heeft me echt heel veel goeds gebracht, het is natuurlijk en het helpt me in moeilijke tijden!

Meriem – Brussel

Ik kwam bij Annabelle terecht met een quadricepsblessure. Door de pijn kon ik al jaren geen Gaelic voetbal meer spelen. Kinesitherapie leverde slechts kortetermijnoplossingen op waardoor ik geen volledige seizoenen meer kon spelen. Annabelle paste acupunctuur toe en gaf me voedingsadvies omdat bleek dat het probleem in mijn milt zat (ik had jarenlang gedacht dat de oorzaak in mijn spieren te vinden was). Vandaag ben ik weer aan het voetballen en heb ik geen problemen meer. Annabelle ontving me zeer hartelijk, ze straalt een geruststellende energie uit. Meer dan een acupuncturist was ze een grote morele steun want ik was down omdat ik niet meer kon spelen.

Ik raad acupunctuur ten volle aan. Het heeft de oorzaken opgespoord van letsels die veel verder gaan dan het loutere spierprobleem. Ik raad vooral Annabelle aan: dankzij haar energie, goed humeur, vriendelijkheid, beschikbaarheid en professionaliteit voel je je na een sessie uitzonderlijk goed.


Wies – Bonheiden

Ik kreeg twee acupunctuur behandelingen voor mijn droge hoest die me al maanden ergerde. De behandeling – met de typische naalden – verliep pijnloos en efficiënt in een gezellige atmosfeer. Ze heeft ook tot snelle resultaten geleid, de dag nadien al.
Een gepaste kruidenbehandeling belet nu dat de hoestsymptomen terug zouden komen. Ik ben blij te kunnen vaststellen dat slechts twee behandelingen zo’n duurzame effecten kunnen hebben!

Peggy – Keerbergen

Ik ben hersteld van baarmoeder kanker en nog steeds herstellend van een burn-out: geblokkeerde nek en pijn – zeer veel moeten plassen – uitgeput – emotioneel – constipatie en nog vele andere kwalen!
Tot ik Annabelle leerde kennen. Zij neemt haar tijd, geeft rust en een oplossing voor al je kwalen.
Haar acupunctuur is resultaatgericht. Na elke sessie voel ik me herboren.
Je bent niet zomaar de zoveelste voor haar, zij zoekt naar oplossingen met jou en is er voor jou.

Ik heb vele soorten onderzoeken laten doen en ook accupunctuur maar hier is toch nog veel verschil in. Doe zo voort !

Myriam – Werchter

Weinig energie, innerlijke kou, spijsverteringsproblemen, geregeld wakker worden ’s nachts… kortom: lichaam uit balans! Als “Zorg goed voor jezelf”-coach voelde ik maar al te goed dat ik naast mijn eigen healings, extra ondersteuning nodig had.
Deze kreeg ik van Annabelle, met een luisterend oor, begrip-en attentvol gingen we aan de slag.
Acupunctuur en een persoonlijk uitgebalanceerde kruidenmengeling gaven mijn organen na vijf sessies een boost.
Mijn advies: wacht niet tot je volledig bent opgebrand.

Corinne - Sterrebeek

Sinds ik bij jou ben beland (je weet vast nog hoe vreselijk ik eraan toe was) hebben je sessies me een boost gegeven en kon ik een nieuwe focus vinden in mijn privé- en beroepsleven. Ik heb mijn toenmalige angsten kunnen overwinnen, mijn stress kunnen kanaliseren en ben eindelijk geslaagd voor mijn gevreesde examen.  Elke sessie geeft me een gevoel van vervulling en bezorgt me positieve energie om verder te gaan. Van harte dank. Ik kijk altijd uit naar de volgende sessie!

Ann – Leuven

Ik ben met acupunctuur begonnen in mijn zoektocht naar oplossingen voor mijn menopauzale klachten en slaapproblemen. Ik slaap veel beter, zeker als ik op regelmatige basis (om de 3 weken)een behandeling heb. Ik combineer mijn behandeling met het nemen van Chinese kruiden. Annabelle is zeer professioneel en geeft veel uitleg over de kruiden. Ik heb veel vertrouwen in haar.  Zij ontvangt haar patiënten in een mooie, rustgevende praktijk en door haar vriendelijkheid en spontaniteit voel ik mij op mijn gemak bij haar.

Sarah – Brussel

Na meer dan een jaar te hebben moeten stribbelen met krampen in de onderbuik die waarschijnlijk hun oorzaak vonden in stress die ik ondervond, ben ik uiteindelijk bij Annabelle beland. In 3 afspraken tijd waren de krampen verdwenen en hebben we samen besloten om nog een aantal sessies acupunctuur te voorzien om een algemeen evenwicht te creëren. Nu een aantal maanden verder voel ik me veel beter en is mijn complete ingesteldheid verandert. Ik zou Annabelle zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie die kampen met dagdagelijkse kwaaltjes.

Danny en Karin

Na mijn fietsongeval met een onvolledige dwarslaesie als diagnose was ik verlamd vanaf de benen. Ik werd naar het revalidatiecentrum te Pellenberg overgebracht.  Het was heel angstaanjagend. Ik kon niets meer met mijn onderbenen.

Via vrienden leerde ik Annabelle kennen, zij maakte tijd voor mij en wou zelfs ter plaatse komen voor acupunctuur. Annabelle, een liefdevolle vrouw met warme een uitstraling en een oneindige glimlach. Ik voelde me onmiddellijk goed bij haar. Haar positieve ingesteldheid en nuchterheid werkte aanstekelijk. Telkens weer keek ik ernaar uit als zij naar mij toe kwam voor een sessie, dat was voor mij echt ontspanning, een rustmoment. Door haar gedrevenheid en kunde gaf Annabelle me kracht en energie. De behandelingen op zich leken me in eerste instantie toch een beetje eng. Annabelle slaagde er in me gerust te stellen en legde alles zeer zorgvuldig uit. De behandelingen waren daardoor aangenaam; ik voelde slechts zelden een kleine prik.

Na 8 maanden intense revalidatie, gecombineerd met de sessies van Annabelle, zagen we een spectaculaire vooruitgang. Momenteel kan ik stappen met hulpmiddelen, rijd ik terug met de auto en fiets. 

Ik ben er zeker van dat ik, mede dank zij Annabelle, zo ver sta. Ik kan haar niet genoeg bedanken hiervoor. 

Lieve Annabelle, jij hebt me zoveel steun, kracht, rust en vertrouwen gegeven…, telkens weer om door te gaan. 

Dank je om er te zijn voor mij, dat ga ik nooit vergeten. 

Veel liefs.

Jessica – Bruxelles

Ik ben bij Annabelle terecht gekomen voor een onvruchtbaarheidsprobleem. Ik werd al gevolgd in het ziekenhuis voor MBV, maar mijn eerste pogingen om zwanger te worden onder stimulatie waren mislukt. Ik had gehoord dat acupunctuur me kon helpen, dus waagde ik de sprong. De ontmoeting met Annabelle was een verademing! Ze is een lief, sprankelend en altijd optimistisch persoon. Haar advies was me zeer dierbaar. We hebben mijn voeding in evenwicht gebracht. Na elke sessie voelde ik me vol energie, klaar om bergen te verzetten. Annabelle was altijd erg beschikbaar, ze zorgde ervoor dat ze afspraken kon inplannen volgens mijn cyclus. De datum van mijn eerste inseminatie staat vast, ik neem contact met haar op omdat ik niet weet wat ik moet doen... We maken een afspraak voor de dag na de ingreep.  3 weken later hoor ik dat ik zwanger ben ! Ik ben nu 7 maanden zwanger en ik ben ervan overtuigd dat dit niet zou zijn gebeurd zonder haar hulp.

Het traject is niet altijd gemakkelijk geweest...Maar Annabelle was altijd begripvol, attent en genereus. Ze maakte nooit opmerkingen als ik eens afweek van haar voedingsadvies. Ze moedigde me altijd aan en keek alleen naar succesvolle inspanningen.

Ze is een betrouwbaar persoon en ga zonder enige aarzeling naar haar terug.


Marcela - Brussel

Annabelle is een fantastisch iemand.  Ze is erg aardig en geduldig. Ik heb gebruik gemaakt van haar acupunctuurbehandeling voor pijn in mijn knieën en slaapproblemen. Het werkte supergoed!

M.B. - Bruxelles

Nadat ik drie weken lang had geprobeerd de ontsteking van mijn heupspieren te verminderen met kinesitherapie, ben ik met Annabelle overgestapt op acupunctuur. Na slechts twee sessies was de ontsteking verdwenen. Ik lijd aan het Elhers Danlos-syndroom als gevolg van talrijke psychologische trauma's en blijf regelmatig sessies met Annabelle boeken.

Het is waar dat naalden in het begin eng kunnen zijn, maar dankzij haar geduld, luisterbereidheid, uitleg, kennis en zachtheid slaagt Annabelle erin mijn dagelijkse pijnen te verlichten en helpt ze me te bevrijden van mijn angsten.  De sessies zijn telkens een moment van ontspanning en welzijn.

Ik raad het iedereen aan.


Marianne – Dilbeek

Ik heb twee bezoekjes gebracht aan Annabelle en beide waren zeer overtuigend:  niet alleen verdween een acute (onstekings-)pijn enkele uren na de sessies maar ik voelde me ook beter op verschillende andere vlakken (spijsvertering, stress, slaap). Ik heb de indruk dat de zorg die Annabelle biedt rekening houdt met de volledige persoon en zelf voelde ik in elk geval een echte verbetering en een soort van globaal nieuw evenwicht. Ik had nooit eerder een acupunctuurbehandeling ondergaan maar ben op dit moment helemaal overtuigd door de tastbare resultaten en door de warme en attente persoonlijkheid van Annabelle.

Alain – Tervuren

Ik kwam in contact met Annabelle via mijn kinesitherapeut die me overtuigde om bij haar langs te gaan en vertrouwen te hebben.

De eerste sessie duurt meer dan een uur en wordt voorafgegaan door een vrij volledige vragenlijst: voeding, anamnese, eventuele medicatie, etc...

Annabelle is heel vriendelijk en ze stelt je op je gemak. Ze  praat over haar eigen ervaring en is echt geïnteresseerd in je antwoorden. Ik heb het gevoel dat ze een oprecht verlangen heeft om te helpen en te genezen.

De acupunctuurbehandeling was positief, ik ben snel afgevallen en kreeg ook oordeelkundig advies over voeding.

Ik moet me ook persoonlijk inzetten voor een effectieve behandeling.


Sophia - Tervuren

Voor steeds terugkomende kwaaltjes rond astma, hooikoorts en stress was ik al een tijd op zoek naar een globale aanpak die dieper zou gaan dan enkel een behandeling van de symptomen. Zo vond ik Annabelle in Tervuren (nog eens dicht bij huis ook). Van bij onze eerste ontmoeting verliep het contact vlot en doorliepen we mijn gezondheid, aandoeningen en gewoonten vanuit een globaal standpunt. Dankzij de combinatie van acupunctuur en kruidentherapie kreeg ik al snel afdoend resultaat. Bedankt Annabelle!

Sylvie – Tervuren

Ik heb een afspraak gemaakt bij Annabelle vanwege nekpijnproblemen en ernstige vermoeidheid.  Annabelle is vriendelijk en luisterbereid, waardoor je je vanaf de eerste afspraak op je gemak en in vertrouwen voelt. Ze geeft ook blijk van grote professionaliteit.  Hierdoor voelde ik na enkele sessies meer energie en verminderde mijn pijn. Annabelle combineert haar acupunctuursessies met adviezen over etherische oliën en planten, wat het resultaat versterkt. Bij mij bleken de etherische oliën zeer goed te werken. Ik beveel Annabelle met het volste vertrouwen aan. Ze is een toptherapeute: ze beschikt over een brede waaier aan kennis en zet zich echt in om ons te ondersteunen en te genezen

K.A - Kessel-lo

Ik ben verwezen door mijn kinesitherapeute naar Acubelle.  In een eerste gesprek werd er vooral gekeken naar het individu (holistische benadering) en werd er een zorgplan op maat gemaakt. Voor mij was dat kruidengeneeskunde, focus op gezonde voeding en acupunctuur met vooral de zone van spijsverteringsstelsel.  Ik ging tijdens de acupunctuur héél erg in de relax-zone. Toegegeven de focus op gezonde voeding heeft mijn situatie ook verbeterd.  Voor mij is het een goed evenwicht tussen een goede opvolging via de huisdokter en acupunctuur en kruidengeneeskunde als fascinerende geneeskracht.  Zelf neemt Annabelle ook steeds de tijd om naar je verhaal te luisteren

N. V - Tervuren

Annabelle werkte samen met een Chinese acupuncturiste. Zo heb ik haar praktijk ontdekt. Ik ging vroeger naar de Chinese acupuncturiste omdat volgens mij alleen Aziaten weten wat Chinese geneeskunde is.

Ik probeerde een sessie met Annabelle uit omdat haar praktijk bij mij in de buurt was en ik het echt nodig had. Ook omdat twee mensen me haar hadden aangeraden. Ik geef toe dat ik wat terughoudend was, want ik dacht dat Westerlingen acupunctuur niet zo goed onder de knie hebben als Aziaten. Na mijn ervaring met Annabelle moet ik toegeven dat dit ongegronde vooroordelen zijn. Mijn immuniteit was niet op zijn best, ik ging professioneel en emotioneel door een moeilijke periode. Annabelle luisterde in de eerste plaats naar mijn verschillende klachten, verbond ze met elkaar en wilde me zowel fysiek als emotioneel sterker maken. De afgelopen 2 jaar heb ik geen maag- en darmontsteking meer, ik voel me emotioneel sterker en ze heeft gangbare lichamelijke aandoeningen die belemmerend kunnen zijn in het dagelijks leven (premenstruele migraine, spierpijn) weggewerkt. Ik aarzel niet om haar bij elk bezoek al mijn lichamelijke zorgen, tot en met de meest onbeduidende, te vertellen. Ik weet dat ze alle klachten met elkaar verbindt, de synergie ertussen ziet en zo de juiste behandeling vindt. Annabelle doet aan Chinese geneeskunde terwijl ze voor ogen houdt dat haar patiënten Westerlingen zijn. Het begrijpen van beide werelden is uiterst belangrijk in een therapie als deze. Ik heb mijn vooroordelen laten varen en blijf met vertrouwen naar haar toegaan.


Isabelle - Geraardsbergen

Een jaar geleden kreeg mijn man een heel zwaar auto-ongeluk, daarna volgde (nog steeds) een lange revalidatie. Na enkele maanden te streven naar de beste zorg, naar een evenwicht vinden tussen mijn man en kinderen, naar een evenwicht te zoeken in mezelf… kwam ik terecht bij Annabelle.
Ze is meer dan een acupuncturiste.  Door haar stralende lach en haar sociale aanpak voelde ik me al heel snel op mijn gemak.
Het is voor mij niet altijd even makkelijk om me over te geven, maar bij haar kon ik dit wel..; zodanig dat ik er zelfs naar uitkijk om bij haar langs te mogen gaan.
Ik had heel veel stress en boosheid opgestapeld, maar ook verdriet om hetgene wat mij overkomen was… en dankzij Annabelle en de acupunctuur ben ik dichter bij mezelf gekomen en bij mijn eigen verhaal.
Verdriet kreeg een uitweg dankzij de acupunctuur. Ik ben haar hier oprecht dankbaar voor. Zonder opdringerigheid kon ik er gewoon mezelf zijn en veel vragen stellen.

Anne- Overijse

Ik was op zoek naar een acupuncturist en Annabelle werd me aanbevolen door een iemand die ik vertrouw. Sinds februari 2019 ga ik regelmatig langs bij Annabelle. Al snel na het starten van de sessies merkte ik dat ze een positieve invloed hebben op mijn lichaam, mijn holistisch welzijn en mijn gezondheid.  Annabelle is hartelijk en attent en past haar behandelingen aan je behoeften en klachten aan. Ik blijf naar haar praktijk komen want ik heb vertrouwen in het proces, in haar kennis en professionaliteit.

Sarah - Leefdaal

Ten einde raad belde ik naar Annabelle, mijn lijf was op en emotioneel zat ik op een dieptepunt. Na 2 jaar proberen zwanger te geraken en maanden van duizeligheid zocht ik mijn toevlucht tot acupunctuur. Vaak kreeg ik de vraag: "Geloof je daarin?" Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar nu bijna een jaar later kan ik zeggen: "Ik geloof in Annabelle." Ze weet wat ze doe, ze luistert echt naar jou en bekijkt samen met jou het af te leggen traject. Ze verplicht je nergens toe, maar laat je op je eigen tempo inzichten krijgen en bekijkt waar je voor open staat. Na mijn operatie (endometriose) ging ik zo snel mogelijk terug op de tafel liggen bij Annabelle. Ik zou mezelf nu t.o.v. een jaar geleden niet meer herkennen: ik voel me emotioneel stabiel, heb veel energie, heb zoveel over mezelf geleerd en vooral ik kan echt ontspannen tijdens de behandeling. Als ik daarna in bed lig, val ik als een blok in slaap en word ik pas de volgende ochtend wakker. Zalig! Mijn advies: Ga langs met een open mind en maak kennis met de warme persoonlijkheid van Annabelle. We moeten nog even wachten met zwanger worden, maar ik ben zeker dat ons kleine wonder niet lang op zich zal laten wachten!

Jochen – Leuven

Ik kwam bij Annabelle terecht met een vervelende fysieke kwaal: zweetvoeten. Na jaren van zompige onfrisse voeten, tientallen middeltjes, een hoop nieuwe schoenen en een steeds groter wordend probleem in mijn hoofd (schaamte, onzekerheid), besloot ik het via acupunctuur te proberen. Het was voornamelijk het spectaculaire verhaal van een verstokte roker die door één enkele sessie met de naalden van Annabelle verlost werd van haar verslaving dat ik - zonder veel verwachtingen - bij Annabelle binnenstapte.

Een goede babbel en wat speldenprikjes later, stapte ik buiten. Met vraagtekens en met zweetvoeten. Ik voelde niets, er gebeurde niets. Was dit het dan? 

Tot ik de dagen erna merkte dat mijn voeten stilaan minder zompig werden, minder zweet afscheidden en neutraler roken. Amper zes dagen later begaf ik mij voor het eerst in jaren zonder zalf, zonder poeder of Tante Kaat wondermiddel in een paar gesloten schoenen die mij de dag zouden ronddragen. Met succes. Sinds die dag loop ik intussen al bijna een jaar rond met frisse voeten in allerhande schoenen. 

Omdat de hele ervaring ook mijn hoofd een stuk lichter maakte, spring ik sindsdien regelmatig bij Annabelle binnen. De manier waarop Annabelle geest en lichaam begrijpt en fysieke kwaaltjes en mentale beslommeringen aanvoelt, de relatie hiertussen in kaart brengt en bewerkt heeft een zeer positief effect op mijn persoon. Elke sessie bij Annabelle sterkt mij, alsof zij de energie oppompt en laat stromen daar waar die het hardst nodig is.

P.E.D - Tervuren

Ik kwam bij Annabelle voor een chronisch en weerbarstig eczeem, een beetje wanhopig omdat ik al verschillende dermatologen had gezien en verschillende behandelingen had uitgeprobeerd zonder blijvend succes. Annabelle behandelde me met acupunctuur, schreef me een zalf voor en gaf me voedingsadvies. Na een paar sessies ging het beter en sinds enkele maanden is het eczeem weggebleven! Dank aan Annabelle voor haar luisterbereidheid en inzet!

Guido - Tervuren

Ik ervaar zeer veel zorgzaamheid bij Annabelle. Zij luistert diep en gaat samen op weg. Daardoor voel ik veel respect voor wat ik ervaar en bepalen we samen het tempo. 

Jos – Brussel

In mijn genezingsproces van de ziekte van Lyme heeft acupunctuur mij heel erg geholpen. Ik had voordien geen ervaring met acupunctuur, maar wist van andere Lyme patiënten dat acupunctuur een extra zetje in de rug geeft. Het was een plezante ervaring en Annabelle heeft goed uitgelegd hoe haar behadelingsplan zou verlopen. Het grootste voordeel dat ik heb ervaren heb na drie behandelingen was een verhoogd energie-niveau. 

De fysieke inspanningen die voordien niet mogelijk waren, kan ik nu wel uitvoeren.

 Ik kan verder en ook sneller wandelen. Ook kon ik sinds lange tijd weer een rondje op mijn geliefde MTB doen. Door haar holistische aanpak heeft Annabelle mij ook voedingsadvies gegeven die de algemene werking van mijn lichaam heeft verbeterd.

Sarah -Bruxelles

Nadat ik 20 jaar de pil had genomen, probeerden mijn partner en ik, beiden dertigers, al meer dan een jaar een kind te krijgen, maar het goede nieuws bleef uit. Op advies van mijn kinesitherapeut die Annabelle goed kent, heb ik een afspraak gemaakt. Ik had al gehoord van acupunctuur, maar had het nog nooit geprobeerd. Al snel stelde Annabelle me op mijn gemak en werden onze afspraken een plek waar ik haar in vertrouwen kon nemen, want ik kon er niet met mijn naasten over praten.  Na twee sessies begon ik veranderingen in mijn lichaam te voelen. Ik voelde me weer "vrouw", mijn cyclus werd aangenamer, minder pijnlijk en regelmatiger.  Ik denk dat ik  4 tot 5 keer bij haar ben geweest toen het goede nieuws kwam: ik ben zwanger. We verheugen ons en bedanken Annabelle dat ze er voor ons was, want zonder haar was dit wonder volgens mij niet zo snel mogelijk geweest.  Mijn gynaecoloog had immers de beslissing genomen om mij hormonen te geven en ik denk dat deze beslissing de situatie alleen maar erger maakte: pijn, opvliegers, intense depressie, overmatige gewichtstoename,... Annabelle gaf ons door wat geduld, door goed te luisteren en een paar goed geplaatste naalden de droom die maand na maand leek weg te glippen. Ik raad toekomstige moeders in moeilijkheden dan ook aan om deze aanpak te proberen die je lichaam weer in evenwicht brengt in plaats van de "chemische" manier te kiezen die onze artsen, gynaecologen,... voorstellen.

Dank je Annabelle en tot ziens, want het is heel duidelijk dat ik blijf komen tot ons kleine wonder ter wereld komt!


Mounia - Bruxelles

Ik nam contact op met Annabelle na een aanbeveling van mijn kinesitherapeute en vanaf de eerste sessie had ik het volste vertrouwen in haar. Ik heb nog niet vaak zoveel begrip en medeleven gevoeld en dat hielp enorm, want ondanks mijn angst voor naalden voelde ik me op mijn gemak om meteen een sessie te doen. Na een paar sessies met Annabelle voelde ik me meer ontspannen. Omdat ik kort daarna zwanger werd, veranderde de aard van de sessies, maar de opvolging tijdens deze periode hielp me om de bijzonder moeilijke zwangerschapsproblemen in de eerste drie maanden op te vangen. Ik ben overtuigd en kan Annabelle alleen maar aanbevelen. Ik blijf regelmatig naar haar toegaan.

Irina - Tervuren

Ik ben naar Annabelle gegaan na een burn-out toen mijn energieniveau op zijn laagst was. Ik was positief verrast dat ik na een sessie al meer energie had en ik beter sliep na een tweede sessie. Ik blijf Annabelle regelmatig zien, de sessies met haar waren een essentieel onderdeel van mijn genezing. Ze gaf me ook een aantal uitstekende voedingsadviezen, die ook bijdroegen aan mijn herstel. Ik waardeer haar open en sympathieke benadering, haar intuïtie en haar vermogen om snel (en goed) de problemen/zorgen van de patiënt te doorgronden.

Nadine -Tervuren

Annabelle is op mijn pad gekomen toen ik een burn-out had en erg kwetsbaar was. Ik was een beetje bang voor naalden, maar ik was bereid om alles te proberen om er bovenop te komen. Nu, een jaar later, zeg ik tegen me zelf dat ik enorm veel geluk heb gehad om bij haar terecht te komen. Naast de acupunctuur, die me zowel fysiek als psycho-emotioneel aanzienlijk ondersteunt,  helpen ook de ontvangst en motivatie van Annabelle me enorm. Ze is een uiterst zorgzaam persoon die zich ten volle inzet voor haar praktijk. Ze wil echt dat het beter met ons gaat, wat zeer bemoedigend is! Vandaag kan ik zeggen dat het voor een groot deel aan haar te danken is dat ik het op sommige momenten niet heb opgegeven! Toen ik het tijdens mijn burn-out soms moeilijk had om mijn huis te verlaten, heb ik nooit een afspraak gemist.

Wat ook belangrijk is, is dat Annabelle noch doctrinair noch sektarisch is, ze is zeer bekwaam in haar vakgebied maar blijft openstaan voor andere disciplines en ik heb mijn homeopathische behandeling parallel kunnen voortzetten door er met haar over te praten; ze respecteert mijn keuzes. Ze heeft me ook veel voedingsadviezen gegeven die zeer nuttig zijn gebleken.

Ik was trouwens bang van naalden omdat ik een slechte ervaring had met een acupuncturist die zeker bekwaam was, maar die 4 patiënten tegelijk prikte, niets uitlegde. Ik was gespannen omdat ik bang was te bewegen tijdens de sessies. Bij Annabelle was de ervaring helemaal anders! Een sessie is een moment van ontspanning en zachtheid... Ik voelde absoluut geen pijn!  Bedankt voor alles, Annabelle!


Sandra - Nijvel

Bijna een jaar geleden nam ik contact op met Annabelle Khalil omdat ik zwanger wilde worden en ik post-contraceptieve amenorroe had. Ik wilde geen traditionele behandeling met geneesmiddelen ondergaan. Sindsdien is mijn cyclus regelmatig geworden. Ik waardeer het onthaal, de energie en de hartelijkheid van Annabel enorm. Ze luistert, neemt de tijd, stelt vragen en interesseert zich voor wie ik ben. Momenteel zie ik haar een of twee keer per week om mijn behandeling voort te zetten. Ik vat de sessies op als een wellnessmoment. Bovendien voel ik met acupunctuur een positievere energie in mijn lichaam en een grotere verbinding tussen mijn lichaam en mijn geest. Annabelle houdt ook rekening met deze twee aspecten, die voor mij heel belangrijk zijn omdat ik graag heb dat mijn lichaam als geheel wordt gezien.

Judith - Brussel

Annabelle is een vrolijke jonge vrouw, die heel attent is en waar je honderd procent vertrouwen in mag hebben.  Ik wendde me tot acupunctuur om te stoppen met roken. Annabelle geloofde in mij vanaf het eerste moment. Na slechts een paar sessies was ik ontdaan van mijn verlangen om te roken, maar ook van de behoefte. Bovendien houdt Annabelle rekening met de hele persoon. Dankzij een klein vragenlijst en een gesprek vraagt ze naar je gewoonten en je algemene conditie. Een echt genot om bij haar langs te gaan. Ik zal zeker teruggaan !

Lieve - Leuven

Ik had een fractuur aan het schouderblad wat heel pijnlijk was . Annabelle heeft heeft me heel professioneel , persoonlijk en excellent behandeld. Ik was vlug pijnvrij   . Ze kijkt naar de ganse persoon , ik heb  een beroerte had , 

ook daar  werkt Annabelle op , ook met kruiden .  Ze heeft  "tijd" voor je en is heel betrokken. 

Dank je wel Annabelle !!!

Esther - Tervuren

Vanaf de eerste keer dat ik bij Annabelle binnenkwam voelde ik me meteen welkom. Daardoor voelde ik de openheid en de veiligheid om mijn persoonlijk verhaal te vertellen.
Annabelle is een warme, open en zorgzame vrouw die op een respectvolle en professionele manier oprecht naar je luistert en daarmee aan de slag gaat. Je voelt je gezien als patiënt en dat geeft vertrouwen en hoop. Door middel van acupunctuur heeft zij bijgedragen aan mijn huidige zwangerschap!

Florence – Machelen

Er zijn mensen met een helende gave, en Annabelle is één van deze mensen. Vergelijk een bezoek aan Annabelle niet met een visite aan een klassieke arts.

Annabelle luistert echt naar je en 'confronteert' je vervolgens met de symbolische - en fysieke oorzaak van je 'ziekte'.Vervolgens ga je samen met haar aan het 'werk(!)' om beter te worden. Langzaam maar zeker voel je blijvend resultaat! Persoonlijk zeer blij met haar kennis van fysiotherapie, acupunctuur en kruidengeneeskunde. Voor mij persoonlijk betekent het dat ik persoonlijk ben gegroeid, geen zalf met cortisonen meer hoef te gebruiken :-) voor eczema in mijn gezicht en ik vermoed een ergere ziekte heb kunnen voorkomen

Anna - Tervuren

Ik ben de afgelopen drie maanden bij Annabelle in behandeling geweest voor een frozen shoulder (gecombineerd met kiné -sessies). Dit is de eerste keer dat ik acupunctuur doe. Acupunctuur heeft de pijn verzacht en bij elke sessie nam de mobiliteit geleidelijk aan toe. Ik heb bijna mijn normale mobiliteit teruggewonnen, terwijl mijn arts me had gezegd dat het met alleen kine ten minste een jaar zou duren.

Getuigenissen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x