A journey of a thousand miles begins with a single step

Wil je graag een persoonlijke handleiding voor je gezondheid?

Maak je je zorgen over je gezondheid?
Ben je op zoek naar deskundig advies voor specifieke problemen? 
Wil je graag nieuwe gezondheidskeuzes maken?

Ik kan je helpen om jouw fundamenten terug te vinden. Aan de hand van de holistische principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde maken we samen jouw persoonlijke handleiding voor een gezond en evenwichtig leven. Dat wil zeggen dat we met alle aspecten van je leven rekening houden. Ik ben alleszins blij dat je je weg naar deze website hebt gevonden. Kijk hier alvast even rond en ontdek hoe de verschillende behandelingen zich op jouw specifieke behoeften afstemmen.

Over mij

Over mezelf

Geboren in 1982, te Lier en opgegroeid in het kleine dorpje Everberg.

Mijn visie

Dagelijks stel ik in mijn praktijk vast dat de mensen die bij mij komen het beu zijn om als een nummer te worden behandeld.

Mijn specialisatie

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je de confrontaties met je gevoelens niet aangaat, er een keteltje pruttelt en op een bepaald moment overloopt.

 • Wu Wei – De Paradox

  Wu Wei is een echte paradox. Het is moeilijk om je best te doen om niet je best te doen

 • Wabi Sabi – Niets is Perfect

  Ons leven moet betekenis hebben en als we niet perfect zijn, doen we iets verkeerd, toch?

 • Yin & Yang – De Tegenpolen

  Yin en Yang zijn algemene termen die in het Oosten worden gebruikt om de tegenpolen te omschrijven van éénzelfde natuurlijk fenomeen. Hoewel ze in duidelijke oppositie tegenover elkaar bestaan, zijn ze ook van elkaar afhankelijk

 • Lieve Annabelle, ik ben je erg dankbaar dat je je over mij hebt ontfermd. Toen ik gordelroos had opgelopen, die een gezichtsverlamming had veroorzaakt waarbij het gehoorcircuit was aangetast, werd ik gevolgd door een team van artsen in het ziekenhuis maar had ik besloten om een acupuncturist in te schakelen om mijn behandeling aan te vullen. Ik ben bij jou terechtgekomen en je behandeling in een paar sessies heeft me enorm geholpen! Mijn verlamming is bijna niet meer te zien en de artsen zijn blij met de resultaten! Ik ben zo dankbaar voor je steun in deze moeilijke tijd! Je vriendelijkheid en zachtheid hebben me over de streep getrokken! Dank je uit de grond van mijn hart! Ik zal opnieuw een beroep doen op je diensten als dat nodig is!

  Fabienne - Waterloo

 • In een sereen kader de meest persoonlijke ontvangst en behandeling die ik tot nu toe mocht ondergaan, de resultaten zijn vrij onmiddellijk te ervaren en zelfs nadien voel je de betrokkenheid van Annabelle, een super woman!

  W - Tervuren

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x