Getuigenissen

In een sereen kader de meest persoonlijke ontvangst en behandeling die ik tot nu toe mocht ondergaan, de resultaten zijn vrij onmiddellijk te ervaren en zelfs nadien voel je de betrokkenheid van Annabelle, een super woman!

W - Tervuren

Ik kwam toevallig bij Annabelle terecht, ook wordt gezegd dat toeval niet bestaat. Ik was op zoek naar een acupuncturist in de buurt. Toen ik bij Annabelle aanklopte, had ik een peesontsteking in mijn schouder. Het was pijnlijk en ik kon bepaalde bewegingen amper uitvoeren. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Annabelle. Ze is charmant, kan goed luisteren, is empathisch, vriendelijk, geeft goede raad en is zeer professioneel. Naarmate de raadplegingen vorderden, nam mijn pijn af. Nu zit ik in een 'onderhoudsperiode'. Ik heb geen seconde geaarzeld om haar aan te bevelen bij een vriendin. Zij is, net als ik, heel tevreden over haar zorgen. Eigenlijk heeft Annabelle voor alles een oplossing!

C.V. - Kampenhout

Lieve Annabelle, ik ben je erg dankbaar dat je je over mij hebt ontfermd. Toen ik gordelroos had opgelopen, die een gezichtsverlamming had veroorzaakt waarbij het gehoorcircuit was aangetast, werd ik gevolgd door een team van artsen in het ziekenhuis maar had ik besloten om een acupuncturist in te schakelen om mijn behandeling aan te vullen. Ik ben bij jou terechtgekomen en je behandeling in een paar sessies heeft me enorm geholpen! Mijn verlamming is bijna niet meer te zien en de artsen zijn blij met de resultaten! Ik ben zo dankbaar voor je steun in deze moeilijke tijd! Je vriendelijkheid en zachtheid hebben me over de streep getrokken! Dank je uit de grond van mijn hart! Ik zal opnieuw een beroep doen op je diensten als dat nodig is!

Fabienne - Waterloo

De acupunctuurbehandeling heeft mijn slaapproblemen echt opgelost! Ik heb Annabelle geraadpleegd voor aanhoudende inslaap- en doorslaapproblemen. Ik werd heel hartelijk ontvangen en al na de eerste sessie merkte ik een verbetering. Na een zestal sessies is mijn slaap sterk verbeterd: ik slaap gemakkelijker in en val ook vlotter weer in slaap als ik ’s nachts even wakker word. Ik slaap ook vaker een hele nacht door, wat zalig is. Ook de sessies zelf zijn aangenaam: gedempt licht, zachte en rustgevende muziek. Ik ontspan helemaal tijdens de sessies.

Dina - Leefdaal

Ik heb Annabelle gevonden toen ik hulp zocht bij mijn slaapproblemen, voor het eerst in mijn leven had ik problemen met slapeloosheid en het werd een constant iets, af en toe werd ik wakker, waardoor mijn dagen erg moeilijk te verwerken waren. Ik behandel dit probleem nu al een paar maanden met Annabelle en ik moet zeggen dat ik sinds de eerste sessie een enorm verschil kon voelen in de slaapkwaliteit, en niet enkel en alleen dit, ook mijn geest is rustiger, mijn stemming is veranderd, de spijsvertering is geweldig. Met haar kennis van de kruidengeneeskunde beveelt ze de perfecte mix van kruiden aan om het individuele probleem te behandelen volgens haar zorgvuldig luisteren en aandacht voor details. Ik heb diepe en rustgevende nachten en alle andere voordelen die daarbij horen. Ik heb en ik zal Annabelle zeker blijven aanbevelen voor wie probeert om wat genezing, preventie of zelfs maar een goed gevoel te vinden!

Renata Martinez - Tervuren

k heb wat vertaalwerk voor Annabelle gedaan en ik vond het goed wat ze deed, dus ik dacht dat ik een acupunctuursessie zou proberen. Ik had geen specifieke gezondheidsproblemen, maar ik ben altijd bereid om nieuwe dingen te proberen. Ik heb echt genoten van het uur. Annabelle is geweldig om mee te praten en luistert graag naar je ideeën en opmerkingen. In de tweede helft van de sessie gaf ze me een acupunctuurbehandeling gebaseerd op mijn constitutie van lichaam/karaktertype en het seizoen. Ze weet zeker wat ze doet. Het voelde geweldig en ik had de beste nachtrust sinds lange tijd. Ik ben van plan om elke paar maanden terug te komen voor "algemeen onderhoud". Als het nodig is voor auto's, dan is het vast ook goed voor mensen! :)

Dave - Tervuren

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x